Убави вести

Нема веќе непознат јазик, ќе го разберете секој странски јазик!

Оваа револуционерна и минијатурна бубица за уво е новиот хит муабет во светот. Мини преведувач со кој ќе можете да разговарате без разлика дали јазикот на соговорникот ви е познат или не. Старата поговорка звучи вака “Вредиш онолку колку што јазици говориш”, и ќе ја оставиме во минатото бидејќи иднината ни ветува и нуди нешто друго.

Моментално бубицата поддржува пет јазици, а на неа се работи да препознае барем седум. Најверојатно на пазарот ќе биде достапна во мај следната година.

https://www.facebook.com/SelectAll/videos/1717363858527099/

Поврзани статии

Back to top button