МодаУбави совети

Невестинските чевли кои се хит на Инстаграм

Традицијата вели дека невестата на свадбата би требало да носи бели чевли.

Но, со развојот на технологијата, сведоци сме на тоа дека традициите се заменети со трендови. И мора да се согласиме дека некои од трендовите се навистина слатки.

Според постовите на Инстаграм, кога станува збор за невестинските чевли оваа свадбена сезона вистински хит се чевлите во пастелно розова боја.

И навистина се толку невестински! Изгледаат елегантно, нежно, романтично, баш како за невеста!

Па, идни невести, би облекле ли розови чевли за најважниот ден во вашиот живот?

https://www.instagram.com/p/pkOAxpjIX_/

https://www.instagram.com/p/BTrK3nQD6-N/

https://www.instagram.com/p/BWDFmuenzsj/

https://www.instagram.com/p/BWDA-i0nCWH/

https://www.instagram.com/p/BWD2hlVgLye/

https://www.instagram.com/p/BWEuVSIjvTO/

https://www.instagram.com/p/BHHn9wLDjPz/

Поврзани статии

Back to top button