МодаУбави совети

Најпотребниот моден додаток за оваа пролет!

Кога ќе сакате да не изгледате невпечатливо и обично потребно е само на вратот да додадете една шарена свилена марама. Наредната сезона ултра уникатните свилени марами ќе бидат вистински хит. Тие се способни да го развеселат стајлингот, да го освежат и да понудат елегантен и шик изглед. Може да ги врзете во машна, во чворче или едноставно да ги свиткате неколку пати околу вратот.

Поврзани статии

Back to top button