ЖивотУбави совети

Најверните мажи се луѓето родени во овие хороскопски знаци

Мажот роден во знакот Бик е најверниот партнер според хороскопот. Но, мажот Бик тоа го очекува и од својот партнер, бидејќи никогаш не простува неверство.

Ракот е исто така доста верен, но нешто помалку интензивен од Бикот. Тој ќе биде верен се додека неговиот партнер му го поклонува целото внимание и ја почитува неговата мајка.

Лавот исто така е многу лојален, но таа лојалност може да згасне доколку партнерот не го поддржува во се што прави.

Мажот роден во знакот Вага е исто така во оваа група, што малку ќе изненади, бидејќи е како пеперутка – ќе остане во постојана врска главно од страв од осаменост.

Поврзани статии

Back to top button