Убави книги и филмови

Наташа е писателка која со своите дела направи бум на книжевната македонска сцена

Книгите на Наташа Алексовска ќе допрат длабоко во вас и со сигурност долго ќе ги паметите!
Наташа е писателка која со своите дела направи бум на книжевната македонска сцена, нејзините книги нека биде дел од вашата мини домашна книжара!
Посилна од судбината – книга исполнета со живот во секој стих… опишано во песните,без разлика колку удари животот ни задава треба да бидеме и останеме вечни борци и посилни од судбината.
Трепетот на душата – Збирка кратки раскази на теми и прашања од секојдневниот живот,на некои имаме одговор – на други не,а се што е напишано од срце – душата вечно трепери.

Поврзани статии

Back to top button