Убави вести

Наскоро – Животот е танц од воздишки!

Излезе од печат третата книга на авторка Наташа Алексовска, наскоро во продажба. Овој пат станува збор за роман кој ретко кого ќе остави рамнодушен. Авторката секој пат се повеќе изненадува…

Уживајте во читање на љубовниот роман, за судбина на двајца млади луѓе, но и воздивнувајте, бидејќи животот е танц од воздишки!

Поврзани статии

Back to top button