МодаУбави совети

Модни парчиња кои ќе ја одбележат оваа пролет!

Постојат неколку модни парчиња кои ќе бидат апсолутен хит оваа сезона. Насекаде ќе гледаме свилени, цветни мантили, бисерни папучи и сандали, проѕирни чанти и пликови, тул во сите варијанти и фармерки со рамен крој.

Цветни мантили.

https://www.instagram.com/p/Bf1VKUXHat4/?taken-by=marchiori_elisa

Туники, сукљи и маички од тул.

https://www.instagram.com/p/BegMOj_Hu10/?taken-by=marchiori_elisa

Папучи со бисери.

https://www.instagram.com/p/BfYLZ7hlIj3/?taken-by=stylevialauren

Проѕирни чанти.

https://www.instagram.com/p/Bfiago0FOsQ/?taken-by=stylevialauren

Фармерки со рамен крој.

https://www.instagram.com/p/Bgq_6liBemK/?tagged=fashion

Поврзани статии

Back to top button