ЖивотУбави совети

МНТ подарува!

Македонски Народен Театар во соработка со www.ubavo.mk ќе додели на еден читател или една наша читателка два гратис билети за претстава на 16.02.2018 од 20 часот. 

Теророизам од Владимир и Олег Пресњаков. Режисер: Јордан Симонов. Извршен продуцент: Виктор Рубен. Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска. Музика: Горан Трајковски. Плакат и анимација: Срѓан Јаниќијевиќ

Времетраење90 минути. СценаМала Актерска екипа: Гораст Цветковски, Славиша Кајевски, Никола Ацески, Николина Кујача, Сашко Коцев, Звездана Ангеловска, Марија Новак, Александар Микиќ, Кире Ѓоревски, Александар Михајловски, Александар Ѓорѓиески, Борче Начев и Драгана Левенска.

Поврзани статии

Back to top button