ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Вторник – 31.10.2017 двајца наши верни читатели ќе имаат можност да одат на претстава во Македонски Народен Театар. Ќе добијат по две гратис карти за претставата Копање од 19 часот. 

КОПАЊЕ Кристијан Винклер

Актеркса екипа: Гораст Цветковски, Ивица Димитријевиќ и Александар Ѓорѓиески

Режисер:Франц фон Штролхен

Сценограф: Андреа Коци

Композитор: Горан Трајкоски

Видео дизајнер: Стефано Коци

Извршен продуцент: Виктор Рубен

Инспициент: Александар Рајковски

Преведувач: Марија Димитриевска

Времетраење: 80 минути

Сцена: Мала

Поврзани статии

Back to top button