ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

НА ВАШЕ ЗАДОВОЛСТВО Македонски Народен Театар ДОДЕЛУВА ПО ДВЕ ГРАТИС КАРТИ (07.12.2017) ОД 19 часот НА ДВАЈЦА НАШИ ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ! 

Разговори во четири очи (07.12.2017 – 19:00h) Ингмар Бергман

РежисерНина Николиќ

Адаптација: Тамара Барачков

Дизајн на претставата: Костимограф: Ивана Каранфиловска-Угуровска

Сценограф: Сања Аврамоска

Актерска екипа: Амернис Нокшиќи – Јовановска, Нина Деан, Петре Арсовски, Оливер Митковски/Благој Веселинов, Дарја Ризова, Катина Иванова и Дамјан Цветановски.

Сцена:Мала

Времетраење: 67 минути

Поврзани статии

Back to top button