ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Македонски Народен Театар во соработка со www.ubavo.mk ќе додели на еден наш читател два гратис билети за претстава на 26.04.2018 од 19часот. 

Теророизам од Владимир и Олег Пресњаков. Режисер: Јордан Симонов. Извршен продуцент: Виктор Рубен. Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска. Музика: Горан Трајковски. Плакат и анимација: Срѓан Јаниќијевиќ

Времетраење90 минути. СценаМала Актерска екипа: Гораст Цветковски, Славиша Кајевски, Никола Ацески, Николина Кујача, Сашко Коцев, Звездана Ангеловска, Марија Новак, Александар Микиќ, Кире Ѓоревски, Александар Михајловски, Александар Ѓорѓиески, Борче Начев и Драгана Левенска.

Поврзани статии

Back to top button