ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Доделуваме по два билети на двајца наши верни читатели 16.04.2018 од 20часот!

Госпоѓиците од Авињон – Сашо Димоски

 • Режисер:Ненад Витанов
 • Композитор: Калиопи Букле
  Сценограф: Филип Витанов
  Костимограф: Тања Кокев
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
 • Премиерна изведба:Петок, 09 Февруари 2018
 • Времетраење:75
 • Пауза:Не
 • Сцена:Голема

 

Актерска екипа: ДОРА МААР ― СОФИА НАСЕВСКА-ТРИФУНОВСКА

ОЛГА КОКЛОВА ― ИСКРА ВЕТЕРОВА
ФРАНСОАЗ ЖИЛО ― ГОРДАНА ЕНДРОВСКА
МАРИ-ТЕРЕЗ ВАЛТЕР ― АНА  СТОЈАНОВСКА
ЕВА ГУЕЛ ― ЗВЕЗДАНА АНГЕЛОВСКА
ЛИКОВИ БЕЗ ВАЖНИ СВОЈСТВА ― ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ

Поврзани статии

Back to top button