ЖивотУбави совети

МНТ наградува!

Еден наш читател ќе добие два гратис билети за на 29.03.2018 од 20часот

Квартет Ронал Харвуд

Режисер: Зоја Бузалковска

Превод од англиски јазик: Љубица Арсовска
Дизајн и избор на музика: Зоја Бузалковска
Извршни продуценти: Симона Угриновска и Павле Игновски
Инспициент: Александар Рајковски
Фотограф: Самир Љума
Дизајнер на плакат: Павле Игновски

Актерска екипа: Џин Хортон – ЛИЛЈАНА ВЕЛЈАНОВА
Сесили Робсон – КАТИНА ИВАНОВА
Реџиналд Пеџит – ЕМИЛ РУБЕН
Вилфред Бонд – БЛАГОЈ ЧОРЕВСКИ

Поврзани статии

Back to top button