МодаУбави совети

Мантилот кој ќе го гледаме насекаде во 2018!

Најактуелно модно парче за во 2018 дефинитивно ќе е ПВЦ мантил!

Модните експерти го сметаат за задолжително парче за пролетно / летните погледи во модата 2018.

Комбинирајте го исклучиво со обични и едноставни модни парчиња. Не мешајте го со ПВЦ чизми над колена, туку со кожени чевли и чизми. Еве некои комбинации со овој интересен мантил:

Поврзани статии

Back to top button