ЖивотУбави совети

МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР НАГРАДУВА!

На Ваше задоволство МНТ доделува по две гратис карти (23.11.2017) од 19 часот на двајца наши верни читатели! 

Разговори во четири очи (25.10.2017 – 19:00h) Ингмар Бергман

РежисерНина Николиќ

Адаптација: Тамара Барачков

Дизајн на претставата: Костимограф: Ивана Каранфиловска-Угуровска

Сценограф: Сања Аврамоска

Актерска екипа: Амернис Нокшиќи – Јовановска, Нина Деан, Петре Арсовски, Оливер Митковски/Благој Веселинов, Дарја Ризова, Катина Иванова и Дамјан Цветановски.

Сцена:Мала

Времетраење: 67 минути

Поврзани статии

Back to top button