ЖивотУбави совети

Македонски Народен Театар наградува!

Македонски Народен Театар на еден наш читател ќе додели два гратис билети за претстава на 30.04.2018 од 20 часот

Не се клади на енглези од Владимир Ѓурѓевиќ

Режисер:Синиша Евтимов

Сценограф: Илина Ангеловска (мебел – Home by Almak)

Костимограф: Ана Данчевска

Превод: Александар Микиќ

Времетрање: 80 минути

Сцена: Голема

Поврзани статии

Back to top button