ЖивотУбави совети

Мажите откриваат: единаесет работи кои се неодоливи кај жените!

Мажите имаат листа што сакаат кај понежниот пол. Ви откриваме единаесет работи кои мажите ги сметаат за неодоливи кај жената:

1. Таа се смее на моите шеги.

2. Помлада е и ме подмладува и мене.

3. Има најпозитивна и заразна насмевка.

4. Имате големи гради.

5. Имате долги нозе.

6. Има успешна кариера и пари.

7. Носи мал број на чевли.

8. Паметна е и верува во себе.

9. Носи црвено.

10. Има широки колкови.

11. Има долга коса.

Поврзани статии

Back to top button