МодаУбави совети

Во лето вакви фризури се најпрактични!

Високите температури предизвикуваат омалаксаност. Фенирањето е залудно. Ние ви предлагаме да не послушате и за неполни десетина минути да направите уникатна и убава фризура.

Лелеава коса е ин оваа и престојната сезона. Не мора да се фенирате и пеглате секојдневно. Овие слики ќе ви дадат идеи како да бидете секогаш средени со не многу време потрошено. 

Поврзани статии

Back to top button