Убави вести

Креативноста нема граници – уникатни рамки со вистинско цвеќе!

Рачно изработени рамки со вистинско цвеќе кои со сигурност ќе ја разубавуват секоја просторија. На Инстаграм профилот aida.pressed.flowers.artist ќе се воодушевите и уверите дека креативноста нема граници. Нејзините рачни изработки може одлично да се вклопат во секој дом, можат да бидат уникатен подарок за вашите пријатели или украс за измамување насмевки на вашето биро во канцеларијата.

Сите ние поминуваме голем дел од животот токму во домот и затоа е важно во домот да создадеме удобни и пријатни услови за живот. Поставете вакво прекрасно дело во било кој дел од домот кое особено во студениот период кој следи ќе внесе топлина во просторијата.

Поврзани статии

Back to top button