ЖивотУбави совети

Кои хороскопски знаци најтешко го прифаќаат крајот на една врска или брак?

Во моменти на раскинување на врска или прекинување на брак, никому не му е пријатно.

Дури и полошото доаѓа по крајот, првите неколку дена и недели. Потоа повторно размислуваме, ги забележавме сопствените грешки, а на крај и на нашиот поранешен партнер.

Раскинувањето по природа секој различно го преживува, некој полесно некој потешко.

Трите знаци кои најтешко и најболно ги прекинуваат врските се Лав, Јарец и Риба.

Лав

Иако се шпекулира дека е емоционално недопирлив, затоа што самиот е маскиран со секојдневен нарцисоиден став така и делува во општеството, Лавот е всушност многу осетлив.

Кога се грижи за некого, ќе стори сѐ, и ако се случи прекин на љубовта, тој се повлекува во неговите четири ѕида и долго плаче и размислува што се случило со него. Се разбира, на излегување, никој не можеше да претпостави дека е во фаза на опоравување и тагување, бидејќи тоа е типично за секој Лав.

Јарец

Не постоидлабочина за раната направена од распадот со толку многу особености и болки на Јарецот.

Тогаш не го допирајте, тој не може да се контролира себеси и без да размисли целиот бес ќе го истури на вас. На Јарците потребно им е време за да се консолидираат и да продолжат понатаму.

Риба

Еден од највозбудливите знаци кога станува збор за прекинување на врска. Многу Риби по распадот паѓаат во депресија, стануваат несоцијални и се одалечуваат од надворешниот свет.

По паузата, пријателите треба да играат важна улога за сите Риби, бидејќи тие можат само да ги вратат во реалноста.

Поврзани статии

Back to top button