Убави дестинации

Кои се најубавите острови на светот за оваа година?

Магазинот Travel+Leisure секоја година со помош на читателите составува листа на најубави острови на светот.

Островите кои се најдоа на листата се волшебни, егзотични, совршени за летен одмор и едноставно мора да ги посетите некогаш во животот!

Бали, Индонезија

https://www.instagram.com/p/BWdh0qagcCs/

Хвар, Хрватска

https://www.instagram.com/p/BWKVaQYhF-U/

Ишија, Италија

https://www.instagram.com/p/BWdME9LBmrU/

Кауај, Хаваи

https://www.instagram.com/p/BUqezFdDMmv/

Мауи, Хаваи

https://www.instagram.com/p/BOvi1_9jTnc/

Санторини, Грција

https://www.instagram.com/p/BWINvzaFVjg/

Галапагос, Еквадор

https://www.instagram.com/p/BO_swARD81-/

Боракај, Филипини

https://www.instagram.com/p/BIR2N24DIYH/

Хилтон Хед, Јужна Каролина

https://www.instagram.com/p/BWd0GcNAIXW/

Палаван, Филипини

https://www.instagram.com/p/BWM9KaKlVvP/

Поврзани статии

Back to top button