ЖивотУбави совети

Кои се најемотивните хороскопски знаци?

Кога станува збор за хороскопските знаци, меѓу дванаесетте има три кои се многу емотивни и еден куп нешта, важни и неважни си ги земаат при срце.

БИК- Тие се емотивни ама не признаваат. Плачат скришум. Брзо се лутат, уште побрзо простуваат, ама не забораваат. Ако ве сакаат ќе ве преплават со убави емоции.

РАК- Тие се кревки и треба да бидете внимателни со нив. Лесно се повредуваат, уште полесно се расплакуваат. Нивното срце е толку големо и полно со најразлични емоции.

РИБИ- Нивната емотивна природа е чудна. Делуваат студено, ама длабоко во себе се многу ранливи. Не ги признаваат емоциите и ги потиснуваат во себе. Можеби изгледаат рамнодушно, ама длабоко во нив има бура од емоции.

 

Поврзани статии

Back to top button