ЖивотУбави совети

Кои жени се најголеми спонзоруши?

Денешните жени љубaт работи кои се убави и позитивни, но некои од нив имаат желба да добијат пари без многу труд и напор за да ги реализираат сите своите потреби.

Некои жени дури не бараат ни работа, само добро ситуиран маж кој ќе може да ги засити сите нивни апетити.

Жените родени во Девица и Вага се убедливо најголемите спонзоруши во хороскопот!

Девиците често пати не кријат дека материјалното им е на прво место. Тие нема да се скрасат покрај добар, паметен и убав човек, за нив физичкиот изглед и духовната стабилност не се важни. Од партнерот способни се да го исцедат секој денр за нивни потреби и желби и да не чувствуваат ни трошка грижа. Едноставно, на жените родени во овој знак не им е во крвта да се борат да направат пари како другите луѓе. Тие имаат полесен пат за да стигнат до нив.

Вагата е набљудувач. Не приоѓа до секого. Не е толкава спонзоруша како девицта, но не сака љубовта да и е на прво место. стабилноста финанскиска е за неа многу важна. Доколку нема финансии партнерот таа нема да му дозволи да и се приближи. Не става здрава нога на трн… За неа важи мотото “Што  е сигурно, сигурно е…” Заработува, работи и се труди, по ниедна цена не би шетала маж кој нема финансии и не сака да работи покрај себе.

Поврзани статии

Back to top button