ЖивотУбави совети

Кога најмалите се најголеми фраери…

Секоја мајка посакува нејзиното дете да е „главен фраер у маало“.

Па, мајки доколку сакате вашето дете секогаш да биде дотерано и тренди погрижете да има барем една штосна комбинација од искинати фармерки или црни панталони, слатка маичка и модерни патичиња. А, најважниот детаљ е фризурата. Вашето дете не мора да има фризура како сите останати деца. Ставајте му интересни капчиња, направете му рокеза или „боцки“ на косата.

Се надеваме дека следниве фотографии ќе бидат доволна инспирација…

Поврзани статии

Back to top button