Убави книги и филмови

Книги во кои ќе се вљубите уште на прва страница!

Три интересни трилер романски кои мора да ги прочитате!

Точка на кулминација (Памела Клер) Неизвесен трилер, жестока акција, бурна авантура, напната романса и уникатна смисла за хумор сплетена во најсериозните моменти – доколку го сакате сето тоа во едно, тогаш запознајте се со оваа книга.

Нешто слично на љубов (Џули Џејмс) ФБИ ја сака нејзината соработка а агентот МекКлор ја сака само неа. Џили е супер ѕвезда во светот на модерните романси и нејзините книги се засакуваат уште од првата прочитана страница. Книга од која нема да се разделите додека не дојдете до самиот крај.

Сосед од пеколот (Р.Л Метјусон) Срамежливата Хејли е мирна и повлечена, но нема избор освен да му објави соседска војна… Но и Бредфорд има свои оружја, а тие се опасни во војна против која било жена. Неодоливиот сосед не се плаши да нападне со својот шарм и пеколно добриот изглед пред кои потклекнуваат и многу посилни жени од Хејли…

 

Поврзани статии

Back to top button