ДомУбави совети

Како што се разбуди пролетта разбудете ја и креативноста!

Направете си го секојдневието убаво, вердо и средено за позитивни да ви се мислите. Оти, недерот и хаосот само негативни мисли будат. Направете си двор убаво уреден со повеќе зеленило и простор за релаксација и медитација. Додадете бели и темни камчиња, саксии и цвеќе во разнолични бои, играјте со боите на природата, нека креативноста ви се разбуди.

Поврзани статии

Back to top button