Убави вести

Како се облекуваат децата низ светот?

Ве носиме на една интересна прошетка низ светот за да откриеме како децата се облекуваат.

Она што може да се забележи од фотографиите е дека економскиот стандард на самата земја има огромно влијание врз тоа како изгледаат децата и како нивните родители ги облекуваат.

Па, еве како изгледа стилот на децата ширум светот.

Боливија ИндијаИталија Јапонија КамбоџаКина Лаос Мексико ПеруРусија Шпанија Велигденски остров, Чиле

Поврзани статии

Back to top button