Убави вести

Како изгледа кафето низ светот?

Ретко кој од нас денот не го започнува со вкусно кафе. Пиењето на кафе е совршениот утрински ритуал на многумина.

Како изгледаат шолјичките со кафе ширум светот? Ве носиме на кафе низ светот. Па, во која земја би можеле засекогаш да го пиете своето прво утринско кафе?

Австрија Данска Етиопија Франција Грција Холандија Ирска Куба Саудиска Арабија Турција

Поврзани статии

Back to top button