МодаУбави совети

Како да ја комбинирате и носите најтрендовската боја оваа сезона?

Уличната мода говори многу повеќе од онаа на пистите. Веќе знаеме дека оваа сеозна ултра виолетовата боја ќе биде во фокусот. Доколку се уште се сомневате и немате на ум како да ја комбинирате и носите оваа модерна боја сликите во продолжение ќе ви ги избришат сомневањата. Навистина е лесна за комбинирање, а интересно е тоа што убаво изгледа и кога се носи од глава до пети. Набавете си неколку модни парчиња во виолетова нијанса и зачекорете тренди во оваа сезона!

Поврзани статии

Back to top button