ЖивотУбави совети

Како да го направите љубоморен?

Психолозите тврдат дека несигурноста, како во самите себе така и во партнерот, е една од најголемите причини за љубомора. Без разлика колку вашиот партнер е сигурен во себе, некои класични женски потези ќе го предизвикаат на момент да се посомнева.

  1. Флертувајте со други мажи
  2. Смејте се на туѓи шеги
  3. Како низ муабет спомнувајте машки колеги
  4. Допишувајте се со други мажи
  5. Гласно коментирајте познати мажи
  6. Имајте најдобар пријател
  7. Спомнете го бившото момче во позитивен контекст
  8. Поминувајте слободен ден без него
  9. Излезете без него на некоја забава
  10. Останете на работа повеќе од работното време

Во овие десет ситуации вашето момче сигурно нема да остане рамнодушно.

Поврзани статии

Back to top button