ЖивотУбави совети

Како да бидете сигурни дека тој ве лаже?

Не е секогаш лесно, но ние честопати ги пропуштаме клучните суптилни знаци кои ни ја прават јасна сликата за вистината. Немојте премногу брзо да донесувате какви било заклучоци, но ако вашиот партнер прави дел од долунаведените работи, постои можност дека ве лаже гледајќи ве во лице:

1. Го избегнува вшиот поглед.
2. Потешко проголтува.
3. Ја гледа вратата бидејќи се чувствува непријатно и сака да замине што е можно поскоро.
4. Тој не покажува емоции и станува здрвен.
5. Главата ја зафрла наназад.
6. Го врти телото од вас.
7. Го допира вратот или нервозно го чеша.

Овие знаци на физичка нелагодност се јасни индикации дека вашиот партнер крие нешто и ако посветите поголемо внимание и ги забележувате, можете да ги користите само за да дојдете до вистината.

Поврзани статии

Back to top button