МодаУбави совети

Интересни комбинации за оние кои планираат одмор на планина!

Погледнете ги фотките во продолжение и инспирајте се што се да спакувате во куферот. Смело комбинирајте и носете го стилот секаде и секогаш со вас. Водоотпорни чизми и дебела јакна која не пропушта ветер се задолжителни!

Поврзани статии

Back to top button