ДомУбави совети

Идеи за оние кои сакаат да ја реновираат бањата!

Кога го уредуваме домот особено вимание треба да посветиме на купатилото. Боите играат многу важна улога кога станува збор за нашето секојдневие. Исто така и туш кабината во која секој ден поминуваме по десетина минути во неа треба да ја направиме што е можно попријатна и порелаксирачка. Иргајте си со осветлувањето во бањата, поставете необичен туш, разиграјте ја бањата со помош на шарени плочки. Погледете ги сликите во продолжение, со сигурност ќе ве инспирираат. И, не заборавајте – стаклени бањи се тотално ин!

Поврзани статии

Back to top button