ЖивотУбави совети

За љубителите на банани – десерт на малку поинаков начин!

Оние кои уживаат во вкусот на бананата задолжително мора да ја вкусат и на малку поинаков начин. Брза и лесна подготовка во видеото во продолжение.

https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/2258510731068230/

Поврзани статии

Back to top button