ЖивотУбави совети

За кои хороскопски знаци ќе биде најтешка зимата?

Овие три знаци не ја поднесуваат зимата и снегот. Не уживаат ниту малку во зимската идила и магија.

Не гледаат забава во снегот, туку за нив првиот снег е трагедија. Го мразат тој период од годината и ги проколнуваат раскашавените улици.

Тие постојано сонуваат за море, сончање и силно сонце.

Празниците не ги доживуваат како останатите знакови. Се нервираат секогаш кога треба да го напуштат домот.

Сакаат и одлично се снаоѓаат на високи температури, додека преку зима се кријат во домот како мечки во пештера.

Облекуваат по многу алишта на нив, постојано им е ладно и се нешто ги боли за време на зимскиот период.

Депресијата е нивни најдобар пријател во текот на зимата. Најмалку поднесува зима Близнакот, Вагата и Ракот.

 

Поврзани статии

Back to top button