МодаУбави совети

Затоплете се и бидете во тренд!

Студените денови започнаа, она што треба да го имаме во своите плакари и оваа сезона е барем една плетена и шик капа. На социјалните мрежи може да се забележи дека од најмлади до најстари девојки уживаат носејќи ги.

Како и минатата зима и оваа зима, капите со туфки крнезени или плетени се тотално ин. Колку поголема е туфката, толку послатко делува. Исто така добро е и да имате една капа класична, но со натпис.

Лесно се вклопуваат скоро во секој моден аутфит.

Комбинирајте ги секојдневно, меки се и топлат многу така да веднаш ќе ви станат омилен моден зимски детал!

Поврзани статии

Back to top button