Од насУбави муабети

Еден пријател еднаш ми рече: “Знаеш, жената е задоволство … “

Еден пријател еднаш ми рече: “Знаеш, жената е задоволство … Таа како раскажува како изгледа, нејзиното тело, нејзиниот изглед – сето ова носи огромно задоволство …”
Кога зборуваше, неговото лице блескаше со некој внатрешен сјај, нудеше толку многу инспирација и некое магично чувство.

Ова е многу длабока и важна карактеристика.
Колку енергија има! Колку е важно една жена да биде задоволство во најубавата смисла на зборот, да биде уживање, да биде тајна желба…

Кога една жена е во таа состојба на умот, таа станува неверојатно привлечна за мажите. Дури и ако се шета, мие садови, фрла ѓубре со задоволство, таа е како магнет, го привлекува целото опкружување.

Колку има задоволство во вашиот живот?

♡ Дали имате задоволство од себе?
♡ Дали луѓето се среќни кога ќе дојдат блиску до вас?
♡ Дали мажите уживаат кога комуницираат со вас?

Многу жени негативно гледаат на овој збор, понекогаш им се чини дека има некое сексуално значење.

Ајде да се анализираме!

Кажете: “Жена – тоа е задоволство”.

Како се чувствувате? Кои емоции ја будат оваа фраза во вас? Дали сте среќни затоа што сте жена и дали таа енергија минува низ вас? Или има некои негативни асоцијации?

Кажете ја следнава реченица: “Јас сум задоволство” или ” Јас сум уживање”.

Обрнете внимание на вашето тело. Дали и каква енергија пуштате преку себе? Дали уживате во себе? Вашата убавина? На целото ваше тело?

Дури и во Ведските дела, женската природа се нарекува “пракрити”, што значи “уживање”. Токму оваа енергија носи благосостојба на жената, успех на нејзиниот сопруг и здравје на нејзините деца!

Обидете се да добиете повеќе задоволство и уживање сега со себе, и ќе видите како ќе почнат да се случуваат мали чуда!

Поврзани статии

Back to top button