ЖивотУбави совети

Документарец кој вреди да го гледате – што се случува со здравственото осигурување…

Документарец кој вреди да го гледате!

Michael Moore во документарецот ќе ви открие уште еден проблем во американското општество. Овој пат, без влакна на јазикот, ќе ја истражи и објасни целата корупција и нелогичност на американскиот систем за здравствено осигурување.

Поврзани статии

Back to top button