ДомУбави совети

Дневни соби за вљубениците во летото и веселите бои!

Супер интересни идеи за весели и креативни дневни соби за љубителите на летниот перод, високите температури и ведрите бои! 

Во текот на летото сите поминуваме многу време надвор, поради фантастичното време. Како можеме да го префрилме тоа прекрасно летно чувство и во домот дури и во зима?

Започнете од дневната соба, затоа што најмногу време минувате во неа. Светли и храбри бои се вистинскиот начин да го постигнете тоа, без разлика дали ќе ги додадете на ѕидовите или на мебелот.

Сепак, за да постигнете летен впечаток во дневната соба, не морате да потрошите цело богатство на нови парчиња мебел. Можете да ги користите деталите – начинот кој е многу пријателски за вашиот буџет.

Ако не ви се допаѓаат живописни бои, пастелот е добра замена која ќе донесе волшебно чувство во целата просторија. 

Поврзани статии

Back to top button