Убави дестинации

Десет градови во кои модните медиуми се најразвиени!

Глобалниот Јазичен монитор презентираше листа од 10 градови каде што најдобро можете да се преселите ако сакате да работите во модни медиуми, бидејќи тие се најразвитените таму. На листата се очекувааа Њујорк, Лондон и Париз, но и други светски градови што можеби нема да се помислеше дека ќе бидат на оваа листа.

Модни градови топ 10: 

Париз 

Њујорк

Барселона 

Милано 

Рим 

Лондон 

Амстердам 

Берлин 

Лас Вегас 

Дубаи 

Поврзани статии

Back to top button