МодаУбави совети

Девојката со најубавите комбинации нека ви биде модна инспирација

Таа е вистински пример за женствен стил. И да не сте тип на жена што шета низ градот облечена во фустани, прекрасни здолништа или елегантни комбинезони, стилот нејзиниот стил сигурно ќе ви го привлече вниманието затоа што оваа млада дама не е типичен влијателен стилски учител.

На нејзиниот блог ќе најдете линкови за секое парче гардероба што го носи и добар дел од нив не се премногу скапо, но станува збор за брендови со цени од средна категорија. Подолу можете да ги видите врвните комбинации и модни додатоци од нејзиниот плакар.

https://www.instagram.com/p/BiSl-YLAu1J/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/BiKvo4pAg2X/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/Bh9FCr5g9h7/?taken-by=blaireadiebee

 

https://www.instagram.com/p/BhxJSMVgf8M/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/BhE0lUSAS8f/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/Bg9ZD-GACjn/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/Bgtmm4nASft/?taken-by=blaireadiebee

https://www.instagram.com/p/Bglli1LgUCF/?taken-by=blaireadiebee

Поврзани статии

Back to top button