МодаУбави совети

Дамите со изграден стил веќе носат вакви штосни комбинации

Ултра модерен е тексасот во секоја сезона, секоја година. Но, овој пат дозволено е да се комбинираат две нијанси на различен текас. Тексас на тексас е најштосната комбинација со која може да ја испратите зимата. Фотките кои ги одвоивме за вас ќе ви ги отворат очите, че ве потсетат што се тексас имате во гардероберот и како лесно да го комбинирате. Бидете тренди, привлечни и заводливи!

Поврзани статии

Back to top button