ЖивотУбави совети

Дали тој ќе биде добар татко?

Во долга врска сте, убаво ви е и се сакате, време е да одите напред – на повисоко ниво да помине вашата врска. Но, не сте сигурни во неговите родителски способности и се прашувате дали тој е способен да биде добар татко?

Ви подготвивме некои знаци преку кои полесно ќе дознаете дали тој е подготвен да биде добар татко и ќе ви исчезнат сите сомневања!

  • Самостоен е
  • Има големо срце
  • Има свој став и отворено го покажува и кажува
  • Се грижи за вашите потреби
  • Ви помага околу домашните и деловните обврски
  • Добар е кон вас и кога му тежат многу проблеми и е под притисок
  • Ја препознава и забавната страна на животот
  • Секогаш е до вас, немате потреба да се грижите и сомневате
  • Умее да ги држи работите под контрола
  • Посакува да биде татко и да изгради семејство

 

Поврзани статии

Back to top button