ЖивотУбави совети

Дали тој е вашата сродна душа?

Сите ние го посакуваме оној правиот, нашата друга половина, оној кој е наша сродна душа. Љубовта без енергија и добра поврзаност не е доволна ако навистина не си одговарате. А кога ќе пронајдеме таква љубов тогаш не мачи прашањето дали навистина тој е оној правиот за нас. Ако се пронајдете во следните десет ситуации тогаш навистина до себе го имате вистинскиот.

  1. Чувствувате длабока духовна поврзаност со тој човек, го имате она старо добро познато чувство – како да се познавате целиот живот.
  2. Се разбирате еден со друг и имате слични размислувања.
  3. Паметите се што е поврзано со него и со вашата врска уште од самиот почеток.
  4. Вашата врска е интензивна. Од екстремни падови до екстремни висини. Но кога ќе соберете плус и минус задоволствата преовладуваат, и таква врска вам ви одговара.
  5. Имате слични недостатоци, стравови и навики.
  6. Се чувствувате споено и кога не сте физички блиску.
  7. Вашата врска е емоционална и непредвидлива, во вас буди нешто кое што никогаш не сте помислиле дека ќе го почувствувате.
  8. Животот ви се промени кога го запознавте.
  9. Интуитивно знаете што чувствува и мисли за одредена работа во одредено време.
  10. Вашата врска можеби нема да трае вечно, но љубовта ќе биде секогаш присутна.

Поврзани статии

Back to top button