ЖивотУбави совети

Дали покрај себе го имате вистинскиот маж?

Жените често знаат да се во дилема дали човекот со кого моментално се во врска е баш тој, вистинскиот, правиот за нив, принцот на бел коњ… Иако совршени луѓе не постојат, има неколку знаци кои јасно сигнализираат дека покрај себе имате маж кој е блиску до совршенство.

 • Обрнува внимание на ситниците. Колку и да се мали и безначајни тој ги цени.
 • Знае да ви подготви вечера. И тоа го прави од љубов, не затоа што е приморан.
 • Не се плаши од проблемите и бара решение, наместо виновник.
 • Ве подржува! Дури и кога не знаете дали сте сигурни во своите одлуки.
 • Би го направил и невозможното за да ве види насмеана.
 • Не му е проблем да го слуша истиот муабет по десетти пат.
 • Не му смета што имате тетоважа.
 • Важно му е вашето мислење дури и да е спротивно од неговото.
 • Подготвен е на компромис и жртви за вашата врска да успее.
 • Се гордее со вашите успеси.
 • Ви помага околу домашните обврски.
 • Ве бакнува по неколку пати на ден.
 • Се труди да ве направи среќна!

Поврзани статии

Back to top button