ЖивотУбави совети

Гратис професионална шминка – 8ми март!

Ајде да го прославиме месецот на жената! 

Во соработка со STAR Make Up  eдна наша верна читатлка која ќе ги испочитува зададените правила ќе ја наградиме со гратис професионална шминка, за термин и дата по нејзина желба.

Средена, негувана и среќна жена е секогаш во мода! 

 

Поврзани статии

Back to top button