ЖивотУбави совети

Во тренд се торти кои со тешко срце ќе ги пресечете…

Во последно време, на социјалните мрежи може да се забележи дека многу актуелни се тортите кои повеќе наликуваат на цветни и овошни аранжамни отколку на нашиот најомилен десерт. Креативни торти во форма на букви и бројки се апсолутен хит за оваа сезона. Погледнете ги сликите во продолжение, овие торти навистина изгледаат совршено и навистина со тешко срце може да се одлучите да ги пресечете…

Поврзани статии

Back to top button