ДомУбави совети

Внесете ја белата боја во дневниот престој!

Кога станува збор за уредување на дневната соба, постојат толку многу варијанти… Може да си играте со формите, мебелот, материјалите, декорот, украсите.

Но, доколку сакате елегантен дневен престој кој визуелно ќе изгледа поголем и ќе има доза на луксуз, изберете ја белата боја.

Иако е тешка за одржување, сепак белата боја изгледа прекрасно, создава магија во просторот и е идеална за малите дневни соби.

Можеби следниве фотки ќе ве убедат дека белата боја е совршена за дневниот простор!

https://www.instagram.com/p/BZF__chHib9/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BZEWjV0g1ck/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BYleNRoAv7O/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BY0lv4ngy2I/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BY02wZqhCqh/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BY3utJqhhn9/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BY-vCNBn2C3/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BZAPxJCDEGv/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BZGfBP_l4d4/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BY_bysrhNtF/?tagged=whitelivingroom

https://www.instagram.com/p/BZF5TCNgQgp/?tagged=whitelivingroom

Поврзани статии

Back to top button