ДомУбави совети

Божествени мали рибници во вашиот двор

Присуството на вода во вашата градина го зголемува чувството на мир, без разлика дали тоа е фонтана, езерце или мал рибник.

Во малите базени во дворот, можете да чувате риби или желки, со што вашиот простор ќе стане навистина поинтересен. Живите суштества ќе дадат посебно чувство на вашата градина, паа таа ќе наликува на вистински рај. Овие мали рибници не се многу скапи, не се проблематични за одржување а играат голема улога. Со нив ќе го збогатите дворот, ќе ги засакате и ќе се грижите за нив и секогаш ќе имате интересна тема за разговор.

Поврзани статии

Back to top button