Убави вести

“БЕСПЛАТЕН СКРИНИНГ НА ОЧИ” за секој посетител!

Поради временските услови ве известуваме дека настанот ќе биде одложен и благовремено ќе бидете известени за новиот термин на реализација! 

Драги пријатели, Ве очекуваме утре 11.06.2017 од 10:00 до 13:00 часот во ЗООЛОШКА ГРАДИНА, на нашата хуманитарна активност  “БЕСПЛАТЕН СКРИНИНГ НА ОЧИ” за секој посетител.

Дојдете да се забавуваме, дружиме и освежиме со Пелистерка / Pelisterka.

Со почит, Lions Club Dunja

Поврзани статии

Back to top button